Dinnershows - compleet verzorgde Topavond in Breda

Dit arrangement is inclusief

  • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
  • Gehele avond entertainment
  • Een heerlijk 4-gangen diner

Prijzen:

  • Balkonplaats € 54,90 per persoon.
  • Zaalplaats € 59,90 per persoon.
  • Kinderticket: € 29,95

  Drankarrangement is € 17,50.

  Reserveringskosten: € 2,50 per boeking. Minimum aantal: 2 personen. Maximum aantal: 300 personen.

  Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

  De shows vinden op de volgende data plaats:

  • Vivencia is te zien op: 17 maart, 21 april, 16 juni en 1 september 2018.
  • Ik hou van Holland dinnershow is te zien op: 16 maart en 29 juni 2018.
  • De Wannebiezz Dinershow is te zien op: 9 juni 2018.
  • De WOW dinnershow is te zien op: 24 maart, 14 en 28 april, 15 juni en 15 september 2018.
  • De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: 23 maart, 13 april, 18 mei, 8 juni, 6 juli en 22 september 2018.
  • De Showtime dinnershow is te zien op: 20 april en 26 mei 2018.

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 15 september 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Topentertainment in Breda

  Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers tot een showballet met veel glitter & glamour of wilt u liever een avond met nostalgisch gevoel en bent u gek op Elvis Presley, Tina Turner en De Blues Brothers. Kies dan 1 van onze topshows in Breda! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Spraakmakende dinnershows

  Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer.
  Vivencia is te zien op: 17 maart, 21 april, 16 juni en 1 september 2018.

  Ik hou van Holland! Dinnershow: Een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. Drie vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers. Er wordt uiteraard gestart met het nationale volkslied, gevolgd door een medley uit de succesmusical De Jantjes. Vervolgens een blok met luisterliedjes zoals “Geef mij je angst” en “Brabant”. Als deze ‘warming up’ erop zit, kan begonnen worden aan het feest der herkenning met hits van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling en André Hazes. Door alle teksten te projecteren ontstaat er één groot meezingfestijn.
  Ik hou van Holland dinnershow is te zien op: 16 maart en 29 juni 2018.

Wannebiezz of WOW

  De Wannebiezz Dinershow: De dinershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.
  De Wannebiezz Dinershow is te zien op: 9 juni 2018.

  WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken. 
  De WOW dinnershow is te zien op: 24 maart, 14 en 28 april, 15 juni en 15 september 2018.

Nog meer thema's om uit te kiezen

  Crazy Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
  De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: 23 maart, 13 april, 18 mei, 8 juni, 6 juli en 22 september 2018.

  Showtime! Dinnershow
  Madame Zaza presenteert een avond lang je ogen uitkijken! Dit fantastische travestie gezelschap verrast je met de grootste acts, diverse wereldsterren passeren de revue en zoveel jurk dat het bijna niet op het podium past! De gepassioneerde cast vind je vooral in het komische genre terug, maar met dezelfde professionaliteit als bekende vedetten. Verwacht glitter, glamour, een natte broek van het lachen en een avond waarvan je de glimlach niet snel vergeten gaat! De Showtime dinnershow is te zien op: 20 april en 26 mei 2018.

  Vivencia Kerstshow: “Why couldn’t it be Christmas everyday?” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de achtkoppige cast van Vivencia, voelt u de kerstsfeer tot in de tenen! Let op: de prijzen kunnen tijdens kerst afwijkend zijn. Vraag naar de mogelijkheden.De data voor 2018 zijn nog niet bekend voor de Vivencia Kerst Dinnershow.

  Wow Kerstshow: “WOW IT’S CHRISTMAS!” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de speciale kersteditie van de wonderbaarlijke WOW dinnershow voelt u de kerstsfeer tot in de tenen! Let op: de prijzen kunnen tijdens kerst afwijkend zijn. Vraag naar de mogelijkheden.De data voor 2018 zijn nog niet bekend voor de Wow Kerstshow.

8.2/10 26 reviews

Reviews van gasten

MaJeOr Topcleaners

Met partner

8

lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

Anoniem

Met partner

1

De show From Paris to Vegas was amateuristisch en erg slecht! Muziek stond te hard, geen samenhang, slechte artiesten. Ook het eten was niet allemaal even lekker. Kortom geen aanrader!

Karin Maton

Met partner

9

De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

Anoniem

Met partner

8

Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

gerry henskens

Met partner

10

grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

peter klerk

Met partner

8

Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

Anoniem

Met partner

8

het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

Jenny van hese

Met partner

9

het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

Anoniem

Met partner

8

Absoluut een aanrader voor een topavond.

Anoniem

Met partner

8

Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

Anoniem

Met partner

7

We hebben leuke avond gehad

Anoniem

Met partner

8

We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

j.m van rijn

Met partner

8

eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

Anoniem

Met partner

8

Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

P. Moerenhout

Met partner

10

We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

T. Dam

Met partner

8

Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

A. van der Waal

Met partner

8

Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

Anoniem

Met partner

9

We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

Anoniem

Met partner

9

Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

Anoniem

Met partner

9

Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

M. Steffen

Met partner

9

na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

Pieter Augustinus

Met partner

8

Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

D. Herrewijnen

Met partner

7

De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

V. Oostvogels

Met partner

9

Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

Anoniem

Met partner

10

fantastische avond

Maurice van den Hoogen

Met partner

9

TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 600 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Feestdeal.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Feestdeal.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.