Gezellige barbecue op het strand - groepsuitje in Zandvoort

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje homemade Sangria
  • Barbecue Kilimanjaro Braai
  • Volleybal veld

Prijs: € 30 p.p. exclusief BTW.

Minimaal 10 personen.

Uw eigen kok bij de BBQ?Vanaf 25 personen is er een kok die het vlees bereid (bij minder dan 25 personen geldt er een toeslag van € 50,00 voor de kok).
Optioneel: Drankarrangement gedurende 4 uur binnenlands gedistilleerd € 21,50 p.p.

De prijs van dit groepsuitje op het strand in Zandvoort is geldig tot 31 december 2018.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Barbecue op het strand van Zandvoort

Gezellig met vrienden of familie barbecueën op het strand. Bij deze strandlocatie heeft u een prachtig uitzicht op zee en kunt u genieten van de ondergaande zon. Bij ontvangst staat er een heerlijke huisgemaakte sangria voor u klaar. Op het strand kunt u gebruik maken van het volleybalnet.

Strandpaviljoen op het Strand

Op deze sfeervolle strandlocatie waant u zich in een beetje in Afrika en heerst er een Afrikaanse vibe. De Afrikaanse ontspannenheid: in het Westen hebben ze horloges, maar wij hebben de tijd! in combinatie met de Nederlandse Noordzee creëert een fijne en relaxte sfeer op onze strandtent.

Als mensen denken aan een strandtent wordt dit eigenlijk al snel geassocieerd met een horecagelegenheid. Het restaurant is echter maar één van de segmenten waaruit de lodge bestaat. Naast een restaurant waar je lekker kunt tafelen met een goede fles wijn zijn wij ook een chillout voor een glas verse jus bij zonsopgang in de hangmat tot een lekker koud biertje bij zonsondergang aan het kampvuur.

Kilimanjaro Braai

  • Kilimanjaro Braai
  • Runderhamburger
  • Kipsaté van dijen
  • Gambaspies gemarineerd met citrus, knoflook en groene kruiden
  • Braadworst
  • Maïskolf
  • Diverse salades
  • Brood met dips
  • Sauzen
  • Roseval aardappeltjes

onze partner

Algemeen

Wat voorop staat bij deze Lodge is een ongedwongen en inspirerende sfeer. Door de ligging aan zee, de capaciteit van de lodge en de cottage en het meedenkend vermogen van de crew, onderscheiden zij zich als locatie voor (bedrijfs)uitjes, vergaderingen, presentaties, trainingen en andere events. Na een brainstorm steken ze de BBQ aan en eindigen jullie met de voetjes in het zand rondom het kampvuur bij zonsondergang. Verwacht bij de Safari Lodge een creatieve keuken met veel verse en biologische producten en veel aandacht voor detail en presentatie.

Faciliteiten

De kracht van de Lodge is dat zij in staat zijn hun locatie aan te passen naar de gewenste uitstraling van jullie event. Zowel de lodge als de cottage zijn ruim opgezet en flexibel in opstelling. Samen met onze locatiemaken we een concept op maat en wij zorgen voor de uitvoering.

Ligging

Gelegen op het strand van Zandvoort-Zuid heeft de onze locatie genoeg parkeerruimte in de omgeving. Op de boulevard is parkeren mogelijk voor €2,20 per uur, of €10,00 per dag. 200 meter verderop bevindt zich parkeerplaats De Zuid waar voor hetzelfde bedrag de auto kan staan. Verder is het trein en busstation op tien minuten lopen afstand. Zandvoort is goed te bereiken vanuit de rest van Nederland.

Omgeving

Een lodge is letterlijk een 'toeristische accommodatie, gelegen naast national parks in Zuid-Afrika, die wordt gebruikt tijdens wildlife safari's'. Wij zijn een een strandpaviljoen, voor een groot deel gericht op de toeristische sector, met een zuid-Afrikaanse safari sfeer en direct gelegen aan ons national park de kennemerduinen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Feestdeal.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Feestdeal.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.